Karadeniz’deki Afet Nedeniyle HyTeknoloji Faaliyetlerini Durdurma Kararı Alınmıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HyTecH 
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

HyTecH 

⚙️ Teknik Sorumlu
Root Admin
♛
Lv.
4
Geyik Ustası
★ Seviye 4
XP 76 / 200 XP
%
376 Mesaj
Sonraki 500
◆ Daha fazla mesaj, daha yüksek seviye!
Bugüne kadar HyTeknoloji olarak; web yazılımları, forum sistemleri, XenForo/vBulletin teknik desteği ve IRC bot teknolojileri alanında müşterilerimize kesintisiz ve profesyonel çözümler sunmak için durmaksızın çalıştık. Müşterilerimizin desteğiyle dijital dünyada özellikle RİZE - HOPA illerimizde güzel bir ivme yakaladık ve birçok topluluğun altyapısını güçlendirdik.
Ancak ne yazık ki, son dönemde Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan büyük afet (sel/heyelan), firmamızın operasyonel süreçlerini doğrudan ve çok ağır bir şekilde etkilemiş durumdadır.
Faaliyetlerimizi Neden Durduruyoruz?
Bilişim ve yazılım sektörü doğası gereği kesintisiz enerji, güçlü bir internet omurgası ve stabil bir çalışma ortamı gerektirmektedir. Bölgede meydana gelen doğal afet sonucunda:
• Çalışma ofisimiz, teknik altyapımız ve lojistik hatlarımız ciddi şekilde zarar görmüştür.
• Bölge genelindeki enerji ve internet altyapısında yaşanan kronik kesintiler, müşterilerimize vadettiğimiz kesintisiz ve güvenli hizmet kalitesini sunmamıza engel teşkil etmektedir.
Müşterilerimizi mağdur etmemek ve hizmet kalitemizden ödün vermemek adına, Hyteknoloji olarak aldığım karar doğrultusunda hyteknoloji.gt.tc web sitemizi ve tüm ticari faaliyetlerimizi kapatma kararı almış bulunmaktayım

Sonsuz Teşekkürlerimle
Bu zorunlu veda benim için son derece güç olsa da, insan sağlığı ve afet sonrasındaki mücbir sebepler beni bu kararı almaya mecbur bırakmıştır. Firmayı kurduğum ilk günden bu yana bana güvenen, projelerini teslim eden, forum desteği alan ve benle yol yürüyen tüm dostlarıma, müşterilerime ve dijital topluluklara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Karadeniz Bölgesi'nde bu felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Saygılarımla...
HyTecH

Babos büyük geçmiş olsun cok şükür can kaybınız yok iyisiniz iyi olman ve olmanız ennsevindirci durum... İşler güçler tabiki önemli ama hiç bişi senden yakınlarından insan canından önemli değil....

• Geri