Mersin'de Gündem: Suç Örgütü Operasyonu, Eğitim Başarısı ve Deprem

GeyikLordu 

Yönetim
Forum Sahibi

🏙️ Mersin'de Gündem: Suç Örgütü Operasyonu, Eğitim Başarısı ve Deprem​

Mersin'de bugün öne çıkan gelişmeler arasında güvenlik operasyonları, eğitim başarıları ve doğal olaylar yer aldı.

🚔 Suç Örgütüne Operasyon​

Mersin'de düzenlenen operasyon kapsamında "Daltonlar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik çalışma gerçekleştirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 6'sının tutuklandığı bildirildi. Güvenlik güçlerinin kent genelindeki operasyonlarının sürdüğü belirtildi. (Mersin Haber)

🎓 LGS'de Büyük Başarı​

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri'nde eğitim alan 328 öğrencinin nitelikli liselere yerleştiği açıklandı. Belediye yetkilileri, eğitim desteklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini duyurdu. (Mersin Haber)

🌍 Erdemli'de Deprem​

Mersin'in Erdemli ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. (Habertürk)

🚚 Trafik Kazası Kamerada​

Akdeniz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şerit değiştiren bir tırın çarptığı araç metrelerce sürüklendi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

• Geri