Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mersin'de Gündem: Suç Örgütü Operasyonu, Eğitim Başarısı ve Deprem
Mersin'de Gündem: Suç Örgütü Operasyonu, Eğitim Başarısı ve Deprem
Mersin'de bugün öne çıkan gelişmeler arasında güvenlik operasyonları, eğitim başarıları ve doğal olaylar yer aldı.
Suç Örgütüne Operasyon
Mersin'de düzenlenen operasyon kapsamında "Daltonlar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik çalışma gerçekleştirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 6'sının tutuklandığı bildirildi. Güvenlik güçlerinin kent genelindeki operasyonlarının sürdüğü belirtildi. (Mersin Haber)
LGS'de Büyük Başarı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri'nde eğitim alan 328 öğrencinin nitelikli liselere yerleştiği açıklandı. Belediye yetkilileri, eğitim desteklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini duyurdu. (Mersin Haber)
Erdemli'de Deprem
Mersin'in Erdemli ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. (Habertürk)
Trafik Kazası Kamerada
Akdeniz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şerit değiştiren bir tırın çarptığı araç metrelerce sürüklendi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)