☕ Geyik Cafe
Dilediğin ikramı seç ve anında gönder!
☕ Sıcak İçecekler
🥤 Soğuk İçecekler
🍷 Bar Seçenekleri
♛
Lv.
4
Geyik Ustası
★ Seviye 4
XP
123
/
200
XP
%
423
500
◆
Daha fazla mesaj, daha yüksek seviye!
TikTok, kullanıcıların videoların altında daha farklı şekillerde etkileşim kurabilmesi için yorum bölümüne yeni özellikler getiriyor. Platformun 3 Eylül 2026 tarihli duyurusuna göre kullanıcılar artık bazı yorumlarda sesli mesaj, anket ve fotoğraf seçeneklerinden de yararlanabilecek. (TikTok Haber Odası)
Bu özellik özellikle "Yazmaya üşendim, anlatayım bari" diyen TikTok kullanıcılarının hoşuna gidebilir.
Bir düşünsenize:
“Bu video komik mi?”
A) Evet
B) Kesinlikle
C) Ben daha komiğini yaparım
GeyikForum üyeleri üçüncü seçeneği işaretlemeye şimdiden hazır olabilir!
“Abi bu videoyu kaç kere izledim bilmiyorum.”
“Bunu ben de yaparım.”
Yoksa klasik:
“Devamı gelsin!”
GeyikForum’da TikTok ve sosyal medya gündemini konuşmaya devam ediyoruz.
TikTok Yorumlarına Ses Geliyor
Yeni özelliklerden biri sesli yorumlar. Kullanıcılar, desteklenen durumlarda yorum bölümüne 60 saniyeye kadar ses kaydı bırakabilecek. Böylece düşüncesini uzun uzun yazmak yerine doğrudan sesli olarak anlatabilecek. (TikTok Haber Odası)Bu özellik özellikle "Yazmaya üşendim, anlatayım bari" diyen TikTok kullanıcılarının hoşuna gidebilir.
Yorumlarda Anket Dönemi
TikTok ayrıca yorum alanında anket gibi yeni etkileşim seçeneklerini de duyurdu. Böylece kullanıcıların yalnızca yorum yazması yerine içerik üzerinden daha farklı biçimlerde etkileşim kurmasının önü açılıyor. (TikTok Haber Odası)Bir düşünsenize:
“Bu video komik mi?”
A) Evet
B) Kesinlikle
C) Ben daha komiğini yaparım
GeyikForum üyeleri üçüncü seçeneği işaretlemeye şimdiden hazır olabilir!
TikTok Yorumları Artık Daha Hareketli Olabilir
TikTok, her gün platform genelinde 1,7 milyardan fazla yorum paylaşıldığını belirtiyor. Yeni özelliklerle yorum bölümü yalnızca videoya tepki verilen bir alan olmaktan çıkarılıp daha etkileşimli hale getirilmeye çalışılıyor. (TikTok Haber Odası)GeyikForum Sorusu
TikTok yorumlarına sesli mesaj bırakabilseydiniz ilk olarak ne söylerdiniz?“Abi bu videoyu kaç kere izledim bilmiyorum.”
“Bunu ben de yaparım.”
Yoksa klasik:
“Devamı gelsin!”
GeyikForum’da TikTok ve sosyal medya gündemini konuşmaya devam ediyoruz.